Proefslapen & testkussens

 

GratisTestkussens2 Sleep

Testkussens

Velen onder ons ondervinden grote moeilijkheden op hun zoektocht naar het ultieme kussen. Met het 2-Sleep Testkussen Programma vindt u het kussen dat echt bij u past! Bij ons kan u gedurende max. één week het model van uw keuze thuis uitproberen in uw eigen vertrouwde slaapkamer! Voldoet dit niet helemaal aan uw verwachtingen, dan probeert u rustig een ander model of uitvoering. Zó lang totdat u gevonden heeft wat u zoekt. Deze service is gratis!
Proefslapen

Proefslapen aan huis

2-Sleep bied u de service om een set matrassen aan huis geleverd te krijgen om deze in uw vertrouwde omgeving uit te testen. Wij hebben enkele matrassen in verschillende comforten ter beschikking om u gratis te laten uitproberen. Deze matrassen zijn volledig met de hand vervaardigd, voorzien van een progressief veersysteem en natuurlijke materialen, afgewerkt met een Belgische damast. Als u echt overtuigd wil worden van wat een goede matras voor u kan doen, maak dan gebruik van deze gratis service en vraag ernaar in de winkel.

 

Proefslapen in Hotels en B&B’s

Bij Proefslapen kan je zelf gaan uittesten welk slaapcomfort het beste bij je zou passen. Hiervoor werkt 2-Sleep samen met enkele partners die het mogelijk maken één of meerdere nachten te boeken om in privé sfeer de ervaringen te kunnen ontdekken. Hieronder vind je een lijst met Hotels en B&B’s die één of meerdere kamers hebben uitgerust met kwaliteitsvolle bedden. Vraag zeker naar de kamer met het betreffende bed of neem contact met ons op voor meer informatie, wij kunnen tevens op enkele Hotels extra voordelige tarieven aanbieden.

Hästens is wereldweid een zeer gewardeerde fabrikant en beid je daarom een enorm uitgebreid aanbod in locaties aan, kijk op onze pinterest pagina via onderstaande link voor een volledig overzicht: https://nl.pinterest.com/HastensAntwerp/hotels-met-hästensbedden/

 

Test Hästens bij hotel Le Clervaux

Het vijfsterrenhotel in het midden van de cultuurstad Clervaux, één van de meest bekende vakantiebestemmingen in het Noorden van Luxemburg. Excellente gastronomie, het ruime wellness centrum (800m²) met zijn weldadige wellness verzorgingen en het rijk geschakeerd cultuuraanbod van de streek maken uw verblijf tot een belevenis.

Website: www.le-clervaux.com

Test Hästens bij Hoeve Strabach

De geschreven geschiedenis van deze hoeve gaat terug naar de eerste helft van de 14e eeuw. Sinds die tijd kent het gebouw een rijke historie. De laatste verbouwing in 2007 bestond uit een algehele restauratie van het stalgedeelte van de oorspronkelijke hoeve. Een apart gedeelte hiervan is het gastenhuis waarin zich, in een historische omgeving Hästens&Breakfast bevindt.

Website: www.hastensandbreakfast.nl

Test Hästens bij Ne5t

Verscholen in het hart van de indrukwekkende middeleeuwse Citadel van Namen, biedt NE5T Hotel & Spa u 6 suites aan, elk verschillend van design en sfeer, om u onder te dompelen in een gevarieerd universum waar ontspanning, een hartelijke ontvangst en dienstverlening op maat de norm zijn. Dit exclusieve concept laat u onder andere toe te genieten van de SPA, van het restaurant en van de conferentieruimte/bioscoop.

Website: ne5t.com/nl

Test Fylds bij Sasput

Sasput valt niet in één zin of slogan te vatten. Het is een uniek Limburgs Brasserie en Bed & Breakfast-concept op het hoogste punt van Hasselt. Een unieke omgeving. Niet alleen om zijn groene kader, maar ook voor de nabijheid van Limburgs hoofdstad of het glooiende Haspengouwse landschap. Dat biedt tal van opportuniteiten om te ontspannen, aan teambuilding te doen, … of om even weg te zijn uit de drukte.

Website: www.sasput.be

Test Tempur bij Hotel Stayen

Logeren in Hotel Stayen, dat is logeren in comfortabele luxe. Het hotel kiest resoluut voor een goed driesterren product. U slaapt in comfortabele, drukverlagende Tempur-matrassen met elektrisch verstelbare bodems. Hotel Stayen is schitterend gelegen aan de poort van Haspengouw, dichtbij de Grote markt, de winkelstraten en het station Sint-Truiden op wandelafstand. Hotel Stayen dat is comfortabele luxe in hartje Haspengouw.

Website: www.hotelstayen.com/nl

Test Somnus bij hoevehotel Karrehof

Wees welkom in een authentiek Haspengouws dorpje, welkom in het Karrehof waar de charme van vroeger gekoppeld wordt aan hedendaags comfort. Het Karrehof verrast je op elk uur van de dag. Je wordt er wakker met de zang van vroege vogels, ’s middags is het heerlijk soezen in de gezellige binnenkoer en als het donker wordt, kijk je met de kinderen naar de sterrennacht…

Website: www.karrehof.be

Test Jensen bij hotel Steenhuyse

Men verwelkomt u graag in ons vroeg zestiende-eeuws pand dat 7 stijlvolle kamers telt, een vergaderzaal en een ruimte met ontbijt- of lunchmogelijkheid! De goede locatie en ongeëvenaard comfort in Oudenaarde creëert voor u een ontspannen sfeer waar u alles bij de hand heeft. Badjassen, slippers, haardroger en andere gastenartikelen versterken het gevoel van welbehagen. Kortom, wij willen niet liever dan dat u zich hier goed voelt!

Website: www.steenhuyse.info

Test een Vispring bij Kasteel Van Nieuwland

Gelegen op een prachtig domein, ver weg van de haastige en lawaaierige wereld, vindt u het uit 1830 daterende “Château Nieuwland” (Aarschot). Het uitzonderlijke en prachtige kasteelpark met vijvers, idyllische paadjes, laantjes en romantische bruggetjes is een extra aspect voor iedere aangelegenheid. U vindt hier nog echte rust en stilte waar u van kunt genieten op de vele bankjes en zitjes. Bij deze unieke familiezaak wordt u in alle hartelijkheid ontvangen en krijgt u nog de persoonlijke aandacht die tegenwoordig speciaal te noemen is.

Website: www.kasteelvannieuwland.be